•  RZ VDV Header ArtFair 312px

Overname door Rent-All

9 februari 2021

Van der Veen - event engineering is per 1 september overgenomen door Rent-All. Van der Veen werd op 8 juli failliet verklaard, als gevolg van het faillissement van moederbedrijf Boemer Beheer.

Rent-All is een internationaal opererend verhuurbedrijf op het gebied van licht-, audio- en videoapparatuur en rigging. Het bedrijf is gevestigd in Bemmel en heeft vestigingen in Amsterdam, Castrop-Rauxel (Duitsland), Nürnberg (Duitsland) en Lier (België).

VERTROUWDE GEZICHTEN

“Wij zijn super verheugd met de kans om onder de vleugels van Rent-All een nieuwe start te maken en samen onze krachten te bundelen’, zo meldt het team van Van der Veen – event engineering. ‘Van der Veen blijft dezelfde vertrouwde partij die iedereen al jaren kent; wij starten door onze eigen naam, vanuit dezelfde locatie, met dezelfde vertrouwde gezichten. Als klant, leverancier of belanghebbende van Van der Veen merk je geen verschil, behalve dat wij nu extra veel kennis, materialen en mankracht achter ons hebben staan in de vorm van Rent-All’.